ΙΟΒΕ   |   Ερευνητική Δραστηριότητα   |   Δημοσιότητα   |   Γραφείο Τύπου   |   Σωματείο Υποστηρικτών   |   Επικοινωνία
Ερευνητική Δραστηριότητα
 
21/83 Kονσέρβες Λαχανικών, Κονσέρβες Φρούτων, Κατεψυγμένα Λαχανικά (2ο Συμπλήρωμα Βασικής Εκθέσεως 1981)
 
Κατηγορία: Μικροοικονομική Ανάλυση
Υποκατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/06/1983
 
Το υλικό που παρουσιάζεται αποτελεί δεύτερο συμπλήρωμα της βασικής κλαδικής έκθεσης του 1981, το περιεχόμενο της οποίας συμπεριελάμβανε και τον κλάδο της ζυθοποιίας. Στόχος είναι να παρουσιασθούν πιο πρόσφατες εξελίξεις στη δραστηριότητα του ελληνικού κλάδου ή και των αντίστοιχων κλάδων σε άλλες χώρες.
 


 
 
 
Αναζήτηση Ερευνών
 
  ΙΟΒΕ
Στόχοι & Σκοποί
Θέσεις του ΙΟΒΕ
Το ΙΟΒΕ και η Ελληνική Οικονομία
Οργανόγραμμα
Χρηματοδότηση
Απολογισμοί
Βιβλιοθήκη
        Τριμηνιαία Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία     Έρευνες Οικονομικής Συγκυρίας     Γραφείο Τύπου
Ανακοινώσεις
Δελτία Τύπου
    Σωματείο Υποστηρικτών
Στόχοι
Δ.Σ. - Καταστατικό
Ακολουθήστε μας στο Twitter   Ακολουθήστε μας στο Facebook