Ερευνητική Δραστηριότητα |
|
33/84 Ζυθοποιϊα (2ο Συμπλήρωμα Βασικής Εκθέσεως 1981) |
|
Κατηγορία:
Μικροοικονομική Ανάλυση
Υποκατηγορία:
Τρόφιμα - Ποτά
Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/01/1984 |
|
Η μελέτη αποτελεί συμπλήρωμα προηγούμενης μελέτης του 1981 και εμπεριέχει πιο πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τον κλάδο της ζυθοποιίας, επικεντρωμένες κυρίως σε εγχώριο επίπεδο. Αναλυτικότερα, παρουσιάζεται η εγχώρια αγορά και όλα τα χαρακτηριστικά που τη διέπουν, καθώς επίσης και τα βασικά μεγέθη αυτής, ενώ στη συνέχεια παρέχονται κάποιες πληροφορίες ορισμένων επιλεγμένων χωρών του εξωτερικού, αναφορικά με την πορεία τους στη βιομηχανία της μπύρας. |
|
|
|
|
|
|