ΙΟΒΕ   |   Ερευνητική Δραστηριότητα   |   Δημοσιότητα   |   Γραφείο Τύπου   |   Σωματείο Υποστηρικτών   |   Επικοινωνία
Ερευνητική Δραστηριότητα
 
1/81 Κονσέρβες Λαχανικών, Κατεψυγμένα Λαχανικά, Μεταποιημένα Φρούτα
 
Κατηγορία: Μικροοικονομική Ανάλυση
Υποκατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/04/1981
 
Η πρώτη αυτή έκθεση της ομάδας ‘Τρόφιμα-Ποτά’, στόχο έχει να αποτυπώσει την κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένους υποκλάδους κατά τα έτη 1972-1980. Στο πλαίσιο αυτό, τα προϊόντα που εξετάζονται είναι τα κονσερβοποιημένα και κατεψυγμένα λαχανικά, τα μεταποιημένα φρούτα καθώς και ο κλάδος της ζυθοποιίας
 


 
 
 
Αναζήτηση Ερευνών
 
  ΙΟΒΕ
Στόχοι & Σκοποί
Θέσεις του ΙΟΒΕ
Το ΙΟΒΕ και η Ελληνική Οικονομία
Οργανόγραμμα
Χρηματοδότηση
Απολογισμοί
Βιβλιοθήκη
        Τριμηνιαία Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία     Έρευνες Οικονομικής Συγκυρίας     Γραφείο Τύπου
Ανακοινώσεις
Δελτία Τύπου
    Σωματείο Υποστηρικτών
Στόχοι
Δ.Σ. - Καταστατικό
Ακολουθήστε μας στο Twitter   Ακολουθήστε μας στο Facebook